Зевзеци от квартал „Бели брези“ в София твърдят, че последният тото милионер от четвъртък вечерта е военен и е редовен участник в игрите на СПОРТ ТОТО. В тото пункт в този известен столичен квартал е пуснат късметлийският фиш, който на 13 юни в 47-ия тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ донесе на един участник 5 098 816 лева. Така България вече чака да види своя 102-и тото милионер. Като по традиция и този седемцифрен джакпот в най-обичаната игра на българите е спечелен със система за комбиниране. Това доказва още веднъж, че системите за комбиниране подпомагат късмета.

Водещата на СПОРТ ТОТО Марина, която съобщи новината за новия тото милионер в четвъртък на живо по bTV, също потърси отговор на въпроса известен ли е вече той. Клюкарите от квартала наддават за името му, а някои от тях дори твърдят, че могат да го посочат. Едни се обзалагат, че е военен, защото преди години в „Бели брези“ са настанявани семейства на военни и полицаи. Други твърдят, че късметлията въобще не е военен, дори напротив, занимава се с частен бизнес. А някои стигат и още по-далеч. Сплетници говорят, че 102-ият тото милионер е гост на столицата и просто е отседнал у свой приятел в „Бели брези“ за ден-два. „Поне морето му е сигурно“, смеят се кибиците около тото пункта.

Кой е новият милионер от игрите на СПОРТ ТОТО и какво смята да прави с парите си, ще стане ясно съвсем скоро. Когато той или тя заяви официално печалбата си в централата на Български спортен тотализатор. А за да се случи това, късметлията има 45 дни.

А тотото наистина чупи рекорди последните месеци. „6-ма тото милионери само за 4 месеца, точно като „6 от 49“, редят числата тото маниаците. Общата сума спечелена от последния секстет е близо 18 млн. лв. Освен последният щастливец от четвъртъчния тираж, който ще прибере близо 5,1 млн. лв., седемцифрена сума от СПОРТ ТОТО наскоро спечели и Соня Върбанова. А малко преди това, навръх Прошка, четирима късметлии удариха един от най-големите джакпоти в историята на тотото в размер на 9,5 млн. лв.

За всички останали участници, СПОРТ ТОТО има много добра новина. Още в неделя може да бъде покорен нов тото връх. Джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ продължава да расте с рекордна скорост и се очаква да достигне 2 150 000 лв. А общата сума на джакпотите от всички игри на тотото в неделя е в размер на близо 6 млн. лв.