Мечтата на всеки човек е да получи огромно финансово състояние, без дори да се опитва да го изработи. Усмивката на съдбата може да дойде, когато най-малко очаквате, следователно не трябва да губите надежда, че един ден можете да бъдете ударени с теглото на няколко милиона.

Богатите отдавна смятат, че щастието в милионите не е направило никого щастлив, ала са толкова малко, че е просто невъзможно да им се доверите.

Добрата новина е, че имаме лотарийни и тото милионери, които винаги могат да потвърдят проклятието на парите от въздуха. Запознайте се с най-лошите милионери, а някои дори не са стигнали и до парите.

1. Да си изгубиш билетчето

Радостта от печалбата може да е толкова голяма, че много хора започват да празнуват, преди дори да са прибрали печалбата. Алкохолният делириум не е толкова милостив и веднага ще заличи моментното ви щастие. Иян Галтрес е осъзнал ключовата си грешка, когато изтрезнял и осъзнал, че билетът не е в него. Той търсел цял ден и с всяка следваща секунда осъзнавал, че няма да е милионер. Мъката била зловеща, а най-лошото е, че може да запази втория закупен билет, който се различава само с една цифра от победителя. Ако станете милионер, запазете спокойствие и просто започнете да стреляте с усмивка по тъщата - адвокатите вече не са толкова скъпи! 

2. Богатият на дъното

Представете си, че сте спечелили 315 милиона долара. Какво ще си купите с тях? Ще отидете ли до шефа, за да му обясните колко много го уважавате като личност, преди да забиете един юмрук в големия му нос? Сигурни сме, че ще го направите, защото това е щастието на тоталната независимост. Ако изиграете картите си правилно, имате шансът да бъдете свободни, щастливи и да не работите цял живот. Какво повече да искате? Попитайте Джак Уитикер, който е един от най-нещастните милионери, които може да познавате. Той похарчил огромна част от парите, но изгубил дъщеря си и внучката си, които отдавна злоупотребявали с наркотици, жена му се развела с него и взела половината от парите, а самият той е съден толкова често, че просто се намразил. Най-жестокият момент идва, когато го упояват в стриптийз клуб и отмъкват около половин милион долара в кеш, които били в багажника на колата му. Дали е щастлив? Едва ли, след като казва, че трябвало да скъса билета! 

3. Да разгневиш фамилията

Разликата между Доналд Тръмп и всички останали е, че първият знае защо го обичат, докато вторите живеят с илюзии. Уилям Пост вече е осъзнал това, защото печели 16.2 милиона долара и след една година дължи на банките един милион долара, профуквайки всичките си пари. Проблемите започват от бившата приятелка, която успешно взима част от парите, докато моралната подкрепа на фамилията се изразява в наемането на убиец, който да елиминира милионера с надеждата, че все някой ще наследи парите. Очевидно не можете да вярвате и на фамилията!

4. Да зарадваш д-р Енчев

Добре, не е задължително да бъде той, но сме сигурни, че има много хора, които си мислят за пластична операция. Кали е 16-годишна тийнейджърка, която решила, че може да промени своята визия, но така и не разбрала, че хората ще я обичат, докато има пари - жената също работи по тази схема, проверили сме! Момичето профукало 1.6 милиона паунда за операции, след това усетила хорската злоба и прибегнала до наркотици, а на финалът решила да се самоубие, осъзнавайки суровата житейска мъдрост - не всичко, което блести, е злато! 

5. Развод

М-да, всички тото милионери се развеждат, но в този случай говорим за един мъдър човек, който решил да изпревари събитията. Лиу Ксянг спечелил половин милион паунда през февруари от държавната национална лотария. Сигурни сме, че се е зарадвал доста, въпреки факта, че има милионери в Китай, които метат улиците. Паричната независимост не събудила охолния живот в Лиу, а само разумът. Човекът веднага подал молба за развод и след това отишъл да прибере своята парична награда. Хитро, нали? За съжаление, жените никога не падат по-гръб (освен ако не си платите) и завела дело за половината сума. Лиу доказва, че каквото и да правите, жената винаги ще взема половината!

6. Не правете нищо

Това е най-разумното решение, което може да вземете. Можете да откриете достатъчно жестоки примери (дори български) за суровият и мрачен живот, който ви предстои. И след като не желаете да виреете с лешоядите, препоръчваме да се запознаете с политиката "Fuck You". Тя няма нищо общо с икономиката, но е натоварена с толкова мъжка истина, че просто нямате нужда от купена диплома за "Vi6u obrazonie". Сдобиете ли се с милионите, просто не правете нищо. Отидете на работа, бъдете спокойни, че дори и да ви уволнят, просто ще почивате няколко седмици и след това ще намерите друга глупава работа, с която ще скривате вашата независимост от лешоядите. Луксът не е вечен и не можете да го изплатите, наслаждавайте се на спокойствието и удоволствието да поздравявате всички на сръбски, когато прецените, че се налага. Богати сте, спор няма, просто не го показвайте!

Източник: men.hotnews