Хаир от джакпота не видях

Равносметката на тотомилионер, 14 г. след голямата печалба
17 юни 2010 13:42, Екип на Dnes.bg
221

 

„Аз хаир от джакпота не видях. Дано другите след мен имат по-добър късмет“, казва Марин Соколов от казанлъшкото село Крън.

През 1996 година той печели от тотото 2 милиона и 24 хиляди лева. Вече не помни нито печелившите числа, нито пък дали сам ги е попълнил, или е играл с попълнен фиш.

Левовете обърнал в долари, купил апартамент в Казанлък и 10 декара земеделска земя, изгонили го от работа, болести и беди налегнали семейството му. 

Тотото е дяволска работа – каквото дава, после си го взема, прави тъжната си равносметка Марин Соколов. Откакто ударил голямата печалба, той дори не е влизал в тотопункт.

Днес тотомилионерът се прехранва като фермер. Гледа няколко крави и продава млякото.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** - Стандартен срочен депозит за 36 месеца с лихва от 9%. 2000000 лева + 9 % = 2180000. 180 000 / 36 = 5000 на месец. Има депозити, при коите се разрешава да теглиш всеки месец. Тоест можеш да си теглиш натрупаната лихва всеки месец и пак да си имаш същата сума накрая на срока на депозита.
101
2
 
21
 
! Отговори
Роси преди 13 години
Знаете ли ,никога не съм печелела големи суми от тотото -тройка и четворка да ,но ппред себе си съм си обещала ,че независимо откъде ако спечеля такива пари ,ще помогна на болни нуждаещи се от лечение хора ,защото щом съдбата е решила ,че трябва да ми ги даде на мен точно ,значи не е случайно ,а и за да помогна на нуждаещ се човек /може да звучи наивно ,може някой да се присмее и да каже ,че приказвам глупости ,защото не съм спечелила ,всеки има право да тълкува нещата така както сметне за добре
100
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който спечели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да даде 10 процента за БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ...И ДА НЕ "ЗАБРАВИ" ДА ГО НАПРАВИ ...!!!
99
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Незнам защо, но като спечелиш някакви пари и всички твои близки,роднини и приятели,започват да смятат,че едва ли не си длъжен да оправиш и техния живот.Така който спечели такива пари е обречен или на самота или на използвачи профукващи твоите пари до край(после няма да се сетят за теб)
98
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
който не иска да спечели да не играе ,а господина вероятно е забравил да дари малко пари за милосърдие и за това не му е провървяло
97
1
 
8
 
! Отговори
смешки преди 13 години
големи бизнес идеи давате тук, от вчера ли сте, че до сега не сте разбрали, че от лихви не се печели, освен да правите обороти на банките, и те да печелят от вашите пари .
96
2
 
2
 
! Отговори
SS преди 13 години
БАТИ КАЛПАВАТА СТАТИЯ!
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МОЖЕШ, но понеже българинът има една характерна черта/компетентен е по всичко/, за съвети не плаща и още по-малко се вслушва в тях, винаги ще си бъде потенциална жертва, да ви кажа вече не ги и съжалявам хората страдащи от глупостта си
94
1
 
12
 
! Отговори
Не на Булгаристан преди 13 години
Че да не му е лошо на човека.Сам си е господар на живота.няма началнически *** да му пилят на главата и т.н.Не съм съгласен , че не е видял хаир.
93
4
 
3
 
! Отговори
Бизнесмен преди 13 години
Инвестициите, нямам намерение да ги разисквам тук. Чисто професионални са. Тези, които изброих, са най-универсални, които всеки, може да направи за някаква финансова сигурност. Иначе всеки сам си избира как да рискува за по голяма печалба.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За криенето ще трябва много хладнокръвие и още повече въображение. Да си измисляш че си взел кредити, че уж си направил бизнес, а междувременно да си живееш както до сега.... доста лъгане ще пада.... дори ми минава на ум че и на семейството може би трябва да им го спестиш че всеки може да се изпусне.... абе ще ти е забавно
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не можеш. Ако се опиташ да ги криеш известно време от жената, ще получиш голям семеен скандал. Всичките ти приятели и познати, ще те молят за заем, ще ти предлагат съвместен бизнес и така нататък. Ще има и много завистници, които постоянно ще говорят зад гърба ти. Дори, хора които си мислел, че наистина държат на теб и са ти близки, ще си променят отношението, при мисълта за парите.
90
7
 
9
 
! Отговори
коко преди 13 години
Веселин Маринов е най-добрият певец!Неговият глас е за милиони.България обича Веско !
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако си достатъчно дискретен ще се опазиш. Не само в България има мутри или хора, които искат да ти вземат бързо спочелените много пари.
88
1
 
7
 
! Отговори
До 82 преди 13 години
Бизнесмен, Това ли успя да измислиш за инвестиция - депозит в банка и апартамент :) Ако това са ти "инвестициите"...
87
1
 
3
 
! Отговори
Бизнесмен преди 13 години
Тя е много пъти над тази, просто работя за български работодател, който предпочита да декларира такива суми пред държавата.
86
2
 
3
 
! Отговори
alankulu преди 13 години
choveka do nqkade e prav toto-to ne e hair moqt chicho e spechelil 16 hilqdi leva prez dalechnata 1986 godina za togava tova sa bili adski mn pari i kakvo e napravil kupil e edin moskvich na bashta mi kolata q otkradnaha prez 90 godina 2000lv sa otkradnali ot nas i drugite pari sa otishli ei taka chicho za jalost ne se e jenil i sega piq mnogo ta misluta mi e toto-to ne e hair
85
0
 
1
 
! Отговори
МУТРА КОМПАНИ преди 13 години
Опитах се да започна темата за тези които ще те "налазят", ако спечелиш.Ама май никой не вдява. Та въпроса ми е:Можеш ли да се опазиш, ако спечелиш парите?
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако си достатъчно умен заплатата ти няма да е 260лв. ;) .
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лихвата не е толкова проста, но нея не я слагам в сметките заради инфлацията.